Понеділок, 06.05.2024, 03.51
Cайт Cергія Дашковського
Главная | Регистрация | Вход Приветствую Вас Гість | RSS
Меню сайта
Разделы новостей
Продивись [278]
Пропозиція перегляду,як на мене,цікавого.
Наш опрос
Оцінка мого сайту
Всего ответов: 25
 
 
 
Главная » 2009 » Березень » 21 » 2009.03.20
2009.03.20
05.22

2009.03.20
Офіційне звернення Конфедерації Вільних профспілок до читачів та журналістів

Конфедерація Вільних профспілок України вже не одноразово заявляла, про те, що жодна політична сила, жодні корупційні схеми, не впливають на діяльність організації. Більш того, КВПУ - єдина профспілкова організація, що не залежить від інтересів влади та капіталу. КВПУ захищала, і завжди захищатиме інтереси найманого працівника. Інших інтересів, окрім цих, вільна профспілка не має і не може мати!

Як приклад, можна навести хоча б події на металургійному комбінаті ім. Ілліча, працівники якого були змушені працювати у рабських умовах, не отримували заробітну плату і лише КВПУ і голова КВПУ Михайло Волинець, допомогли працівникам, вивели проблему на державний рівень, змусили власників реагувати, прислухатись до потреб працівників.
У той же час, за останніми даними, сам роботодавець, власник заводу Володимир Бойко днями оприлюднив інформацію про те, що за минулий рік завод заробив 1, 36 міліардів гривень, що на 55 міліонів грн. менше, ніж попереднього року.
Чому? Все робиться заради невиплат заробітної плати, скорочення працівників, які захищали свої інтереси.
Непримирима боротьба КВПУ з роботодавцями, які не дотримуються законодавства України щодо оплати праці, охорони, безпеки, противниками вільного, громадянського суспільства, іноді, призводить і до конфронтацій: такі роботодавці не зацікавлені у перемогах вільних профспілок, у перемогах працівників.
Вони замовляють матеріали продажним журналістам, поширюють через засоби масової інформації «чорнуху». Але люди знають, хто їх захищає. Це – КВПУ. Це – Михайло Волинець, активісти профспілки, які не залишить у біді жодного працівника. Тож у часи активізації вільного профспілкового руху активізуються і його противники – олігархи, корупціонери, заповняючи інформаційний простір наклепами, замовними матеріалами, що не мають жодного слова правди і лише підтверджують дієвість вільного профспілкового руху.
Конфедерація Вільних профспілок України звертається до усіх читачів, глядачів, журналістів, авторів: не будьте сліпими у поданні матеріалів, задумайтесь над тим, що написаний сьогодні неправдивий матеріал, завтра може змінити на гірше ситуацію для всієї країни.
Слово має велику силу, той використовуймо його для донесення істини, для боротьби за права людини, на краще майбутнє для всієї держави!

Прес-служба КВПУ

Категория: Продивись | Просмотров: 658 | Добавил: seriozniy | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Календарь новостей
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Поиск
Друзья сайта


    zampolit

    Часопис Промінь Просвіти

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів 0
    Copyright MyCorp © 2024
    Сайт управляється системою uCoz